PROIZVOD UPUTSTVO
Uljani čistač lica Pritisnite pumpicu na proizvodu 2-3 puta i istisnite sadržaj na suv dlan. Rukama nanesite ulje direktno na lice sa nečistoćama. Nežnim kružnim pokretima masirajte lice jedan minut. Pokvasite lice sa mlakom vodom i nastavite da ga masirate još jedan minut kako bi pokrenuli proces emulzifikacije koji pretvara ulje u mlečnu emulziju. Za šminku ili ostatke masnoće koji se teško skidaju ponovo pokvasite lice i masirajte ga jedan minut. Temeljno isperite lice sa toplom vodom.
Pena za čišćenje
lica
Istisnite malu količinu pene za čišćenje na vlažne ruke i napravite penu, nežno je umasirajte po licu, a potom temeljno isperite lice sa vodom, 
Toner/ Tonik Nakon čišćenja lica naneti potrebnu količinu tonera na dlan ili tufer i nežno ga natapkati po licu i vratu.

Krema za područje oko očiju

Nanesite potrebnu količinu kreme na područje oko očiju i nežno je tapkajte dok je koža u potpunosti ne upije. Ne trljati!! Izbegavajte direktni kontakt proizvoda sa očima.
Sheet maska Temeljno očistite lice i nanesite toner. Otvorite masku, izvadite je iz zaštitne folije i odmotajte. Postavite masku tako da prekrije celo lice vodeći računa o otvorima za oči, nos i usta. Držite masku na licu onoliko vremena koliko je navedeno na pakovanju. Nežno uklonite masku sa lica a ostatak esencije blago utapkaje po licu. Ne ispirati!

Esencija/

Serum/

Ampula

Na prethodno očišćenu i toniranu kožu naneti odgovarajuću količinu esencije, seruma ili ampule, nežno ga utapkati po licu i vratu izbegavajući područje oko očiju.
Uljana ampula Nakon seruma naneti odgovarajuću količinu uljane ampule (2-3 kapi) na       lice, a potom nežno dlanovima tapkajte po licu radi bolje apsorpcije.
Emulzija /Losion / Moisturizer Nakon upotrebe seruma/esencije/ampule naneti potrebnu količinu emulzije na lice i vrat i nežno je umasirati laganim kružnim pokretima izbegavajući područje oko očiju.
Krema Ujutru i/ili uveče naneti potrebnu količinu kreme na lice, kao poslednji korak u nezi kože, i nežno je umasirati laganim kružnim pokretima izbegavajući područje oko očiju.
Noćna maska u kapsuli Nanosi se uveče, kao poslednji korak u nezi kože, pre odlaska na spavanje, a umesto kreme za lice. Otvorite kapsulu uklanjanjem zaštitne folije. Pomešajte sadržaj u kapsuli. Nanestite celokupni sadržaj kapsule na lice izbegavajući predeo oko očiju i usana. Ostavite masku na licu preko noći.
Mist Zatvorite oči, sa udaljenosti od oko 20 cm od lica naprskajte mist po licu, otvorite oči i sačekajte nekoliko trenutaka da upije.

REDOSLED PRIMENE PROIZVODA

Korejska rutina nege kože podrazumeva tačno utvrđen redosled po kome bi trebalo da nanosite proizvode za negu kože lice. Sigurno ste čuli za korejsku rutinu od 8, 10 ili 12 koraka sa tačno utvrđenim redosledom primene različitih proizvoda. Ali nemojte da vas to zbuni ili da vas odgovori od korišćenja korejske kozmetike jer nije suština u tome da na lice nanesete slojeve i slojeve proizvoda nego da spram stanja i potreba vaše kože i vaših ličnih afiniteta pronađete prave proizvode za vas i vašu kožu.

Osnovno pravilo korejske rutine nege kože je da se proizvodi nanose od lakših ka težim, odnosno od ređih ka gušćim tako što ćete negu lica započeti vodenim tonerom a završiti je bogatom i gustom kremom. Pravilo viskoznosti/gustine proizvoda primenjuje se i ukoliko istovremeno koristite više proizvoda iste namene (na primer više tonera, seruma). Ukoliko je viskoznost/ gustina proizvoda ista tada se proizvodi iste ili različite namene primenjuju po području primene tako što se prvo koriste proizvodi namenjeni manjem području  (na primen prvo serum za spot tretman-SYN®-AKE ampula, a potom serum koji se nanosi na celo lice Q10 SERUM). Ukoliko su viskoznost i područje primene proizvoda iste tada se proizvodi primenjuju po problemu kože za koji su namenjeni sledećim redosledom: bore – izbeljivanje – pore.

Sigurni smo da ova pravila redosleda primene proizvoda deluju zbunjujuće i zato ćemo vam prikazati nekoliko šematksih prikaza primene It’S SKIN proizvoda za neku lica po koracima, po linijama proizvoda, kao i primenu više proizvoda iste namene u okviru istog koraka.

Ukoliko istovremeno koristite više seruma/ampula iz “POWER 10 FORMULA” linije preporučujemo da ih koristite redosledom koji prikazuje slikovni prikaz:

 

 

Redosled primene It’S SKIN proizvoda za negu lica po korejskoj rutini nege kože:

 

Redosled primene proizvoda za negu lica po It’S SKIN LINIJAMA PROIZVODA: