BREND

Istraživali smo kako bismo prozveli najkvalitetnije sastojke i optimalno ih sjedinili.

“Zašto baš 21% ekstrakta?”

Iz kog razloga krema sa 21% ekstrata puževe sluzi daje najbolji efekat za regeneraciju vaše kože? Na tržištu postoje mnogobrojni proizvodi sa ekstraktom puževe sluzi koji sadrže i do 80% ovog sastojka! Ali ne dozvolite da vas to zavara i da pomislite da veći procenat ekstrakta daje i bolje rezultate. Do vrednosti od 21% ekstrata puževe sluzi nismo došli slučajno niti je ta vrednost rezultat naše želje da “štedimo” na kvalitetu sastojaka! 21% ekstrakta puževe sluzi je rezultat mnogobrojnih istraživanja i testiranja koja smo sproveli i koji su nam dala isti zaključak a on glasi: 21% ekstrakta puževe sluzi je odnos koji daje najbolje rezultate meku i glatku kožu bez lepljive završnice, perfektnu apsorpciju proizvoda i potpunu regeneraciju kože. Sastojci koji se koriste u proizvodima za negu lica daju određene efekte u zavisnosti od tipa kože. Za It’S SKIN je jednako važno da pronađe optimalni odnos i kombinaciju sastojaka i da koristi kvalitetne sastojke. It’S SKIN neguje tradiciju korišćenja kvalitetnih i bezbednih sastojaka i poseduje sopstvenu tehnologiju njihovog kombinovanja, a sve kako bi dobili najbolje rešenje za problem vaše kožu.

Zainteresovani smo za sve probleme i promene sa kojima se suočava vaša koža.

“ Da li mislite da se bez razloga naš brend zove It’S SKIN?”

It’S SKIN je zainteresovan za vašu KOŽU. It’S SKIN se uvek baviti vašom KOŽOM – a ne samo kada izgleda umorno ili kada dobijete fleke od sunca. It’S SKIN zna da vaša koža nije ista ujutru i uveče, znamo kroz kakve promene vaša koža prolazi tokom leta i zime, znamo da nije ista na proleće i u jesen. It’S SKIN zna sa kojim problemina se suočava masna KOŽA kao i kakvim je sve izazovima izložena suva KOŽA! Sada znate zašto se naš bred zove It’S SKIN jer “TO JE KOŽA”!

It’S SKIN vam nudi jedinstveno rešenje za vas i vašu kožu.

It’S SKIN = REŠENJE

„Pravo rešenje za vas kada ste u nedoumici koji brend izabrati.“

Znamo da na tržištu postoji mnoštvo proizvoda za negu lica različitih brendova. Znamo da ste često u nedoumici koji proizvod ili brend izabrati i da je vaša neodlučnost i zbunjenost još veća nakon brojnih pročitanih kritika, blogova i pregledanih “stručnih i pouzdanih” sajtova!
Ali sada kada znate da It’S SKIN neprestano istražuje koji sastojci su potrebni vašoj koži i koji je njihov optimalni odnos kako bi se dobio najbolji efekat, da se bavi vašom kožom i svim problemima i promenama sa kojima se suočava, onda vam je siguno jasno da It’S SKIN stvara proizvode zasnovane na vašim potrebama i da ima REŠENJE za sve probleme vaše kože.